Wie zijn wij?

conGreen is specialist in het vervaardigen van duurzame verhardingen binnen de gehele infra en industrie. Klik hier voor méér informatie over ons en onze expertise!

Brochure

Wilt u extra informatie over conGreen? Download hier onze brochure!

14/06/2013

Project gereed in Griekenland

Een weergaloos mooi project in een dito omgeving. Reeds eerder konden wij u op deze site informeren over de start van ons project op het Griekse schiereiland Athos. Op deze locatie heeft conGreen de wegen gestabiliseerd rondom het plaatselijke klooster van Vatopedi. Vanaf heden is de begaanbaarheid van deze wegen tijdens forse regenval geen enkel probleem meer.

Als u de foto’s ziet begrijpt u dat de lokale bevolking de natuurlijke uitstraling van de weg per sé wilde behouden. En laat dat nu één van de eigenschappen van conGreen zijn…!

De totale scope van het project omvatte een oppervlakte van ruim 12.000m². Naast inzet van ons eigen team en materieel heeft conGreen ook de samenwerking opgezocht met lokale spelers voor ondersteunende activiteiten. Gezamenlijk heeft conGreen dit werk naar ieders tevredenheid kunnen voltooien. Wéér een mooi stukje vakwerk wat we op innovatieve wijze mochten realiseren!

Hieronder ziet u een aantal foto’s ons project. Klik op de foto’s voor een vergroting!

Vatopedi-mcG2 Vatopedi-mcG Vatopedi-mcG3 SONY DSC