Organisatie

conGreen, een Nederlands bedrijf, is ontstaan door de expertise van verschillende bedrijven te bundelen die actief zijn in de markt van bouw -en infra, prefab elementen, projectontwikkeling, energie en human resource. conGreen voert zowel nationaal als internationaal projecten uit.

conGreen kent daarbij 3 divisies:
1) Infra
2) Constructions
3) Energy

De divisies Infra en Constructions richten zich op het vermarkten en verwerken van een additief dat het mogelijk maakt om de meeste grondsoorten en bouwstoffen te modificeren tot een sterk betonachtig product. Deze innovatie is uitstekend toe te passen bij infra gerelateerde werken en in de prefab betonindustrie. De innovatie geeft naast vele technische en financiële voordelen ook winst in het kader van milieu: aanmerkelijke CO2 verlaging.

De afgelopen jaren zijn er diverse projecten met groot succes uitgevoerd. In 2012 is het bedrijf geformaliseerd en heeft het de naam conGreen gekregen.

conGreen innoveert ook in de energie markt. conGreen Energy ontwikkelt systemen die energie (stroom) kunnen opwekken uit warmtebronnen zoals bijvoorbeeld koelwater of hete lucht. Daarnaast is conGreen Energy actief op het terrein van energie uit asfalt en beton.

conGreen werkt nauw samen met wetenschappelijke instituten en universiteiten.
Er zijn diverse onafhankelijke onderzoeken beschikbaar die aantonen welke grote voordelen behaald kunnen worden door toepassing van de innovaties. Kortom, conGreen biedt veel voor een groene en boeiende en innoverende toekomst!

Met vriendelijke groet,

De directie