Wie zijn wij?

conGreen is specialist in het vervaardigen van duurzame verhardingen binnen de gehele infra en industrie. Klik hier voor méér informatie over ons en onze expertise!

Brochure

Wilt u extra informatie over conGreen? Download hier onze brochure!

Stabilisaties

Regelmatig wordt op deze site aangegeven dat conGreen gebruik maakt van een additief die de onderlinge structuur van het beton versterkt en er een aantal unieke eigenschappen aan toevoegt. Zeer interessant, maar wat is het nu eigenlijk?

Het additief wat conGreen toepast, is speciaal ontwikkeld voor applicaties in de bouw- en infrasector. Het additief bestaat uit (aard-)alkalische stoffen, synthetische zeolieten en proactieve stoffen die unieke eigenschappen geven aan het eindproduct. Door het toepassen van Nano-technologie zorgt het additief dat de onderlinge verbindingen in de cementstructuur kristalliseren.

Het additief modificeert de chemische werking binnen het hydratatieproces van cement en er worden duurzame, Milieuvriendelijklangdradige gekristalliseerde verbindingen gevormd. Het additief maakt​
het mogelijk om bijna alle soorten materialen te binden tot een wegconstructie met gebruikmaking van in-situ materialen en maakt het dus in principe overbodig om materialen aan te voeren dan wel af te voeren. Niet alleen voor wegen is het additief uitstekend inzetbaar, ook voor de effectieve stabilisatie van grond voor diverse toepassingen is het toepassen van het additief de juiste keuze. Het additief wordt vervaardigd in Nederland conform ISO 9001 en ISO 14002.

Het additief is milieuvriendelijk en past binnen het “Clinton Climate Initiative”. Dit wordtClinton Climate Innovative - logo
​ bevestigd door Nederlandse geaccrediteerde laboratoria welke onderzoek hebben gedaan naar het uitlooggedrag van samengestelde materialen over een gesimuleerde periode van 100 jaar. De uit het onderzoek samengestelde materialen welke gestabiliseerd zijn met gebruik van het additief voldoen ruimschoots aan het bouwstoffenbesluit.