Wegen

In Nederland heeft ons asfalt het lang niet altijd makkelijk. Regelmatig komen we scheurvorming tegen en ook in de winter raakt het asfalt beschadigd door vorst. Gevolg zijn reparaties aan het wegdek en vertragingen op de weg door wegwerkzaamheden. conGreen denkt niet in reparaties maar in oplossingen. Oplossingen die de huidige problemen daadwerkelijk tot het verleden laat behoren.
Dat wij hierbij afwijken van de standaard constructie is een feit. conGreen gebruikt geen granulaire fundatie maar stabiliseert de aanwezige bodemmaterialen tot een sterke gebonden betonfundatie. Hierbij is het zelfs mogelijk om de huidige asfaltconstructie door te frezen en te stabiliseren.

Deze constructie is zeer sterk en uitstekend gewapend tegen hoge temperatuursverschillen zoals wij deze in Nederland kennen. Naast de sterkte is deze vorm van beton zo elastisch en flexibel dat dilatatievoegen niet meer nodig zijn.

Meer informatie over wat conGreen voor uw weg kan betekenen? Download onze brochure en wij vertellen u er graag méér over!