Sleufsilo’s

Sleufsilo’s moeten in de agrarische wereld bestand zijn tegen intensief en zwaar gebruik. De wanden worden door de hoge druk zwaar belast en sappen die vrijkomen uit de opgeslagen producten vloeien over de bodem. Traditionele oplossing kennen zo hun problemen. Asfalt kan in de zomer te heet worden en het gebruik van vloerplaten levert geen vloeistofdichtheid op. Daarnaast zijn vloerplaten onvoldoende bestand tegen bijtende sappen.

conGreen biedt een sleufsilo die deze eigenschappen wél bezit. In samenwerking met MBS Beton uit Soest levert conGreen de gehele silo. Door onze unieke innovaties kunnen wij een duurzaam en degelijk alternatief leveren wat ook nog eens betaalbaar is. Met conGreen kunt u over een sleufsilo beschikken die berekend is op zijn taak. Sleufsilo’s van conGreen zijn sterk en zijn bestand tegen bijtende sappen.

De wanden van de silo worden geplaatst op een conGreen-fundatie. Deze fundatie wordt gemaakt door aan de bestaande grondsoort cement toe te voegen in combinatie met ons additief. Na verdichting ontstaat er een uiterst harde en scheurvrije fundatie.

Nog meer voordelen:

  • betere cementreactie en hechting, ook in zure gronden
  • zeer hoge buig- en treksterkte (E-modulus)
  • 100% gebruik van de eigenschappen van cement
  • Dunnere fundatie of dunnere deklaag mogelijk zonder in kwaliteit in te boeten
  • Ecologisch verantwoord; pH-neutraliseren, immobiliserend en CO2-reducerend
  • In hoge mate bestand tegen bijtende stoffen
FaLang translation system by Faboba