Onze techniek

Duurzaam, innovatief, hoge elasticiteit, geen dilatatievoegen, hoge buig- en treksterkte; hoe doet conGreen dat nu eigenlijk? Op deze pagina's vertellen wij u er alles over!

Brochures

Wilt u extra informatie over conGreen? Download hier onze brochure!

cG-deklaag

De cG-deklaag is toepasbaar op grondstabilisaties die door conGreen zijn uitgevoerd. Doordat de stabilisaties dusdanig sterk zijn kan er in laagdikte van de deklaag flink gereduceerd worden. Dit geldt ook voor de cG-deklaag; een laagdikte van 6cm. is ruimschoots voldoende.
De deklaag is eigenlijk een ideaal tussen asfalt en beton. Met deze laag kunnen wij de sterkte van beton aanbieden in combinatie met de flexibiliteit van asfalt. Naast een aantal gebruikelijke bestanddelen die nodig zijn om beton te produceren wordt de cG-deklaag voorzien van het additief wat ook in de grondstabilisatie wordt gebruikt. Om de slijtvastheid en sterkte te optimaliseren is de laag tevens voorzien van een staalvezelproduct.

Alle unieke eigenschappen zoals elasticiteit, hoge buig- en treksterkte en bestandheid tegen hoge temperatuursverschillen zijn dus ook in de cG-deklaag aanwezig. Hierdoor is in veel gevallen het gebruik van dilatatievoegen overbodig geworden.